Varför ska jag
välja Originalservice?

Om du vill vara garanterad trygghet. Om du vill ha full koll på din bils historia, utan att egentligen göra något själv. Om du vill bevara din bils värde. Om du vill ha rätt service innan du hinner blinka. Helt enkelt: om du vill få ut det mesta av din service, din bil och din tid.

Läs mer om Originalservice

Varför ska jag
välja Originalservice?

Originalservice ger dig en säkerhet som är jämförbar med garantin på en nyproducerad bil. Varje gång du låter utföra service på din bil förnyas din mobilitetsgaranti. Denna garanti innebär att vad som än händer när du är ute och kör, så är du garanterad hjälp ur din situation. I bästa fall kan du få hjälp på vägen där du befinner dig. Skulle det vara så att din bil kräver större insatser, kan du få hjälp på närmsta auktoriserade verkstad.

Genom att använda dig av originalservice får du full spårbarhet i din bils historia. Ihop med auktoriserade verkstäder sköter din bil sin egen journal. Din bil säger själv ifrån när det är dags för service. Det ger dig frihet att tänka på annat. Väl i verkstaden plockar servicerådgivarna fram den senaste uppdateringen av service för just din bil. Inte bara för ditt bilmärke, utan för ditt faktiska fordon. Originalservice tar hänsyn till modell, ålder, miltal och tidigare service och reparationer. Originalservice garanterar att din bil får exakt det som just din bil behöver.

Det har inte gått många förbi att bilar sällan är en god andrahandsaffär. Bilen är ditt verktyg och verktyg är till för att användas. En välslipad kniv är bättre än en slö. Med originalservice är du alltid garanterad originaldelar, vilka inte bara är bäst kompatibla med ditt fordon utan även bibehåller dess värde så långt som bara möjligt.

Det är inte bara reservdelarna som är original i en auktoriserad verkstad. Det är även kunskapen. De mekaniker och servicerådgivare som arbetar med originalservice uppfyller höga krav på kunskaper kring sina specifika biltillverkare. Men kunskap är färskvara och likt all forskning strävar också utvecklingen kring service efter att ständigt förbättras. Därför får de anställda löpande del av rätt fortbildning så att de alltid är uppdaterade i det senaste kring service. Originalservice bygger på kunskap. För att kunskap är nyckeln till ett längre liv för din bil.

När du väljer originalservice investerar du inte bara i din bil. Du investerar i dig själv, din tid och energi. I originalservice tar vi ansvar för att din bil får det bästa, så att du kan göra det bästa av allt annat runtomkring.

Låt originalservice vara nyckeln till ett längre liv för din bil. Men en garanti om uteslutande originaldelar, den senaste kunskapen och den färskaste serviceuppdateringen försäkrar originalservice att din bil får det bästa tänkbara.

Robert Persson

Mekaniker på Motorcenter i Skurup.

Läs mer om Robert

Robert Persson

Yrke: Mekaniker
Ålder: 25 år
Antal år hos Motorcenter: 6 år

Beskriver sig själv som glad, utåtriktad och omtänksam.

Vad är det bästa med ditt jobb?
– Det är kollegorna. Vi har riktigt bra stämning i verkstaden och många av dem umgås jag även med privat. Att trivas är en väldigt viktig faktor för mig. En annan fördel är att arbetet är så varierat. Alla dagar ser olika ut. Monotont arbete hade jag aldrig klarat av.

Vem är Robert utanför Motorcenter?
– Jag brinner för att köra motocross och är motorintresserad. Jag kör i Skivarp, ute vid Sturup, på svampabanan i Tomelilla, vilket oftast sker på helger. För att kunna vara med i tävlingar får du underhållsträna hela tiden. Så jag cyklar lite mountainbike också. Motocrossen tar ju fruktansvärt mycket tid men annars är det polarna och fixa med huset som gäller.

Vad anser du är det största skillnaden på originalservice mot service på en oautkrosierad verkstad?
– Vi har bättre underlag på vad som ska göras och hur det ska göras. Varje bilmodell har sin arbetsbeskrivning, vilket är väldigt specialiserat. Vi utbildas för att ha kompetens inom Seat, Skoda, Audi och Volkswagen. Sen jobbar vi enbart med originaldelar. Detta är ett krav för att vi ska kunna lämna garanti. Det kanske kostar mer men du får bättre kvalité.

Anmäl dig till
Motorcenters
nyhetsbrev