Nya Seat Ibiza

Live and let drive

Vi har det här livet. Nya SEAT Ibiza förhandlar inte kring detta faktum. Vi valde tid och plats. Vi hade en ambition att utmana teknik och design. Istället fick vi bekräftat: det här är livet, och det blir roligare om vi gör det roligare.

Visa vad du har

Eller också visar nya SEAT Ibiza det åt dig. Med sina distinkta former och välarbetade yttre avslöjar nya SEAT Ibiza sina accelerationsegenskaper - även när alla fyra hjulen står still. Vi anar att den som ansvarar för designen här, är en som inte bara har koll på läget, utan någon som verkar kontrollera själva designutvecklingen.

Komforten är inte bara maximal.
Den är personlig.

Lekfullheten i nya SEAT Ibizas design är genomgående påtaglig. Vi lägger in olika körprofiler under vårt utforskande: en sportig där vi nästan kan ta på den hårda fjädringen och känner accelerationen som om vi befann oss i Italiens branta sluttningar, och en graciös där vi lyfter från körbanan och svävar fram med självsäker elegans.

Design

Full LED

Teknologi

Trådlös laddare

Säkerhet

ACC

Komfort

BeatsAudio™

Klara. Färdiga. Lev.

Ditt soundtrack kräver perfekt ljud

BeatsAudiosystem. Förstärkare på 300W. Sex högtalare. Kraftfull subwoofer. Det är ingen hemlighet att det är musiken som ger färg åt äventyret. Nya SEAT Ibiza ger svar på tal åt alla tvivlare. Ditt soundtrack gör din körglädje.

Trasselfri teknik

Vi lämnade laddarsladden hemma. För i nya SEAT Ibiza lägger vi bara ifrån oss vår smartphone. Den laddas samtidigt som GSM-förstärkaren faktiskt ger oss än säkrare täckning. Vi kopplar upp oss, såklart. Och manövrerar vår resa via instrumentpan- förlåt, via 8-tumsskärmen, som ger oss allt vi behöver.

Teknisk design. Komponerat av dig.

Design som leker sig in på insidan

Design i nya SEAT Ibiza betyder design för dig. För dina ändamål med format efter dina preferenser. Här får vi chans till fritt lekrum – inte spelrum. Lek är ju så mycket mer lustfyllt. Belysningen i kupén erbjuder ett fantasifullt färgschema och står till vårt förfogande under hela resan.

Personliga preferenser

Galvaniserade, starka lättviktsfälgar i 18 tum håller oss på alla fyra. Vi inser tillkortakommandet av vår testkörning men låter ändå tanken sväva. Nya SEAT Ibiza erbjuder talrika tänkbara element att vässa för att sätta din personliga prägel på designen.

Välkomna nya SEAT Ibiza.

MOTORCENTER   |   Norrgatan 12   |   274 37 Skurup   |   0411-402 00   |   www.motorcenter.se