SEAT Tarraco

För de stora äventyren
Discover the adventures

Tänk på de lyckade äventyren du minns. Föreställ dig platsen. Människorna som var med. Förväntningarna inför avresan och alla oväntade saker som hände. SEAT Tarraco gör plats för äventyr. Vi vet, för vi utmanade utrymmet.

Livet som det kommer

Vi är inte sju personer och vi har inte packat 1 775 liter. Vi har satt SEAT Tarracos flexibilitet på prov. Genom en flexibel design kan vi själv välja hur många sittplatser vi vill ha. Resten använder vi för vår packning. När mindre planering krävs, kan också fler spontana äventyr bli av.

7 personer eller 1 775 liter utrustning

Ytterligheterna är definitiva hos SEAT Tarraco. De är uppriktiga och ger oss allt de har. Ärligheten i SEAT Tarracos ytanvändning är påtaglig; det finns ett syfte med varje mellanrum. Vi märker det i upplevelsen av rymd, trots att vi fyllt bilen med en hel familj och packning nog att övernatta i naturen.

Packa nu. Åk direkt.

Tveka aldrig inför äventyret. Lita på att din utrustning tar dig dit. SEAT Tarraco gör plats för allt som behövs för att dina dagar ska låta dig uppleva allt du vill uppleva. Vi tog med hela familjen, packade all utrustning och lät barnen bestämma destinationen.

Plats åt lekfullhet

Barnen har packat sin utflyktsväska själv. De har valt saker efter preferenser här och nu, efter personliga associationer de får när vi pratat om utflyktsmålet. Efter aktivitet och lekfullhet. De har valt sin utrustning efter det äventyr de är på väg ut till. I SEAT Tarraco får allting plats.

Det är inte hur långt iväg ni åker, som avgör hur lyckat ert äventyr blir.
Det som spelar roll, är vem du åker tillsammans med.

Designad för spänning

SEAT Tarraco har funktion i fokus. En funktion som utgår från hur människor lever. Designen signalerar trygghet, som en förvaltande famn. Men också spänning och oväntade vinklar – precis som ingredienserna för att skapa ett verkligt äventyr.

Säker på sekunden

Med barn i bilen kompromissar vi aldrig med säkerheten. Front assist reagerar samma sekund som en bil framför bromsar in oväntat och häftigt. SEAT Tarraco saktar in automatiskt och ser till att både vi och resenärerna i bilen framför är fortsatt trygga

Den vänliga tekniken

Tekniken i SEAT Tarraco är med oss hela vägen. Här planerar vi vårt äventyr med digitala kartor och följer upp vår resa i den användarvänliga displayen. Adaptiv farthållare, trafikskyltavläsning och lane assist inte bara tar in information från vår omvärld, tillsammans agerar tekniken i SEAT Tarraco för att hålla oss säkra.

Anpassad körning

Vårt äventyr tar oss ut på olika vägar, underlagen varierar och vi ändrar vår körprofil med de skiftande underlagen. Körläge Comfort passar när resan är lite längre, körläge Sport spär på vår äventyrslusta och körläge Eco blir vårt val när vi vill minimera bränsleförbrukningen. För äventyr med en fyrhjulsdriven SEAT Ateca finns även körprofilerna plus Off-Road och Snow.

Ärlig. Rymlig. SEAT Tarraco.

”Med SEAT Tarraco blir de små utflykterna de stora äventyren.”

MOTORCENTER   |   Norrgatan 12   |   274 37 Skurup   |   0411-402 00   |   www.motorcenter.se