Volkswagen Caddy

Create your success

Det finns ingen gräns för vad du kan åstadkomma. Med en Volkswagen Caddy ligger vägen öppen för dig och för den utrustning du behöver.

Framgång kräver en oslagbar idé,
verktyg av kvalitet och hårt arbete

Volkswagen Caddy arbetar tillsammans med dig hela dagen, hela arbetsveckan, året om. Klas är en av två delägare i Skurups Brasvärme. Arbetet kräver omfattande planering i förväg och stora delar av dagen tillbringas i Volkswagen Caddy på väg till olika arbeten.

En insida som verkligen räknas

Dagen börjar när Klas utgår från hemmet i Skurup. Han måste ta sig från plats till plats och alltid veta att han har rätt saker med sig. I Volkswagen Caddy har han valt platsbyggda hyllor och skåp som passar hans verktyg exakt. För att kunna lasta hela kaminer har Klas valt att förlänga sitt lastutrymme. Samma Volkswagen Caddy men med ännu mer utrymme.

Kvalificerad komfort

Ett arbete som är omväxlande fysiskt och administrativt kräver ett arbetsfordon som också bjuder på komfort. I Volkswagen Caddy sitter Klas ergonomiskt med ryggen, får plats till benen och höjd över huvudet. För extra avlastad körning har Klas valt automatisk växellåda.

Säker i alla miljöer

Klas tid måste vara planerad timme för timme, men alltid lämna rum för schemaändringar. Ibland behöver han rycka ut till en frimurning av en spis, assistera vid installation eller i butiken. Volkswagen Caddys avancerade säkerhetssystem garanterar Klas säkerhet både på landsväg och i stadsmiljö över hela Skåne.

Körglädje i varje kilometer

Från Skurup till Vomb. Från Vomb till Höllviken. Ibland ända till Stenungsund eller Båstad. Och så tillbaka till Skurup. En vanlig dag kör Klas 12 mil och vissa dagar ännu mer. Volkswagen Caddy är arbetsfordonet med körglädjen och smidigheten som i en vanlig personbil.

Det lilla extra

När arbetet kräver stora saker av dig, då behöver du extra tillbaka. Volkswagen Caddy har kupé- och motorvärmare som Klas slår på innan han går ut till bilen på morgonen. Då slipper han både kallstart och is på rutorna. Och behöver han fickparkera i trång stadsmiljö kör han upp bredvid fickan och låter Volkswagen Caddy styra in själv med sin fickparkeringsfunktion.

MOTORCENTER   |   Norrgatan 12   |   274 37 Skurup   |   0411-402 00   |   www.motorcenter.se