Yrke: Lagerchef
Ålder: 56 år
Antal år hos Motorcenter: 39 år
Har 40 års jubileum på Motorcenter till hösten. Är expert på reservdelar och beskriver sig själv som lugn, stabil och gillar att ha koll på läget.

Vad är det bästa med ditt jobb?
– Det roligaste är hela kedjan. Allt från beställning, få hem varor, packa upp och sälja det vidare. Eftersom det inte är så stor anläggning så har vi inte uppdelade arbetsuppgifter utan här håller du själv i hela kedjan.

Vem är Gert-Åke utanför Motorcenter?
– Jag driver jordbruk och har en stor gård. Jag är uppvuxen som lantbrukspojke och har alltid haft det runt omkring mig.

Hur hinner du med två jobb?
– Jordbruket är mer säsongsbetonat och går igång nu i mars och varar ungefär till oktober. Då är det som mest hektiskt. Då blir det många 10-12 timmarsdagar.

Hur lyckas du hålla dig lugn trots att du har så mycket att göra?
– Det är en livserfarenhet man får efter några år. Det hjälper inte att stressa upp sig utan det gäller att hålla sig lugn annars blir det i regel bara sämre. Ju mer du stressar ju mer fel blir det. Det kommer alltid en ny dag imorgon oavsett hur mycket du har att göra.

Det måste vara skönt att du har två så olika arbeten...
– Det är väldigt skönt att ha varierande arbete. Speciellt dem långa 12 timmars dagarna. Då lägger man ifrån sig allt som har med bilar och göra när man kommer hem och bara fokuserar på jordbruket istället. Hade det varit samma arbete hade det inte varit lika roligt.

Har du andra intresse utöver jordbruket?
– Ja, jag är intresserad av hästhoppning. Som tur är så är det inte jag som hoppar, haha! Ibland blir det lite jakt på egen mark när jag har tid över. På vintern tycker jag det är roligt med matlagning.

Öppettider

Försäljning
Måndag - fredag 09.00-18.00
Lördag 09.00-13.00

Verkstad
Måndag - fredag 05.45-18.30

Butik/lager
Måndag - fredag 05.45-18.30

Kontakt

Motorcenter Skurup
Norrgatan 12
274 37 SKURUP

Försäljning
 0411-402 00
Verkstad
 0411-401 70
Butik/lager
 0411-423 84

Nyhetsbrev

Sociala medier

 

© 2022 Alla rättigheter reserverade. Producerad av Sting Reklambyrå.