Boxning är en sport för tjejer och träning är till för att ge dig mental och fysisk styrka. Besök vårt event torsdagen den 23 januari och tanka kraft att göra 2020 till ditt starkaste år hittills – eller för att få sköna tips om träning och ha chans till årets bästa goodiebag.

För alla tjejer

Träningsvan eller inte och oavsett ålder eller fysiska förutsättningar - den här kvällen är för alla tjejer. Kvällens fokus är kraft och styrka, att inspirera till träning och hälsa ur ett perspektiv som passar dig och din kropp.

Anmäl dig senast 20/1

Anmäl dig redan idag så är du säker på att inte missa denna happening! Du anmäler dig på vårt Facebook event som du hittar här.

Tips & råd kring träning

Boxaren Sara Svensson kommer hit och berättar om sin resa, om boxning och varför hon tycker att just boxningen är en sport för tjejer. Vid sin sida har hon personlige tränaren Jakob Svensson som ger tips kring bland annat hur du kan använda träning för att slippa smärta. Hälsocoachen Liliana Kronvall blandar stärkande smoothies och svarar på frågor om hur du kan ge ditt välmående extra skjuts. Vill du ha hjälp med vilka kläder du ska välja för just din träning finns Action och Trend på plats för att visa upp sina mest uppskattade kollektioner.

Girls only. Med en kväll för bara tjejer ger vi varje tjej utrymme att få personliga tips, att våga testa något nytt, att peppa och bli peppad.

Lyssna, tävla och testa

Vi bjuder på smoothie och snacks medan Sara och Jakob håller små tipsstunder och prova-på-aktiviteter. Under kvällen kan du också tävla om både massage och ett personligt träningspass ihop med en kompis.

Det här händer under kvällen:

  • 18:00 Ola på Motorcenter välkomnar
  • 18:15 Jakob håller ett träningspass och avslöjar knep för att använda kroppen som redskap
  • 18:45 Smoothiemingel
  • 19:00 Sara berättar om sin resa och varför boxning är en sport för tjejer
  • 19:30 Prova på boxning med Sara
  • 20:00 Jakob tipsar om övningar för en smärtfri vardag
För Sara är det lika viktigt att som tjej våga testa boxning som att våga ifrågasätta varför vi inte tänker på boxning som en självklar aktivitet för tjejer.

Om Sara

Senast 2019 tog Sara Svensson guld i nordiska mästerskapen i boxning. Förutom flera pallplaceringar i stora mästerskap genom åren har 35-åriga Sara också varit aktiv i projektet ”Fight like a girl” som syftar till att väcka intresset för boxning hos tjejer i tonåren inom Skurups kommun. Idag tränar och tävlar hos för Skurups kick- och boxningsklubb. För Sara är det lika viktigt att som tjej våga testa boxning som att våga ifrågasätta varför vi inte tänker på boxning som en självklar aktivitet för tjejer.

Om Jakob

Jakob Svensson är utbildad personlig tränare, massageterapeut och kostrådgivare. I sina program tar han hänsyn till hela människan och hela kroppen för att det är så han anser att man får ut mest av sin kropp för att må så bra som möjligt. År 2017 startade han sitt företag JS Massage & Hälsa i Skurup. Målet med en egen verksamhet är att nå ut till fler som vill stärka sin hälsa och för Jakob att fortsätta utveckla hälsobegreppet i den riktning han tror på.

Öppettider

Försäljning
Måndag - fredag 09.00-18.00
Lördag 09.00-13.00

Verkstad
Måndag - fredag 05.45-18.30

Butik/lager
Måndag - fredag 05.45-18.30

Kontakt

Motorcenter Skurup
Norrgatan 12
274 37 SKURUP

Försäljning
 0411-402 00
Verkstad
 0411-401 70
Butik/lager
 0411-423 84

Nyhetsbrev

Sociala medier

 

© 2020 Alla rättigheter reserverade. Producerad av Sting Reklambyrå.