Certifierad service i en auktoriserad verkstad ökar livslängden, stärker din säkerhet på vägen och bibehåller andrahandsvärdet på din bil. Hos Motorcenter i Skurup får du kvalificerad originalservice för Volkswagen, Audi, Seat, Skoda och Volkswagen Transportbilar.

Originalservice är precis vad det låter som: service för din bil som endast använder sig av 100% originaldelar, originalkulör och originalkunskap. När du lämnar din bil till vår verkstad, gör du det i trygga händer hos våra specialutbildade tekniker. Tekniker som endast använder verktyg avsedda för din bil och reservdelar direkt från den som tillverkat din bil. Originalservice är mer än bara bilservice, det är service som ser till att din bil blir behandlad som det original den är.

Garanti på vägen

Med originalservice hos Motorcenter får du en långsiktig garanti som försäkrar att du alltid kommer dit du vill. När du hämtar din Volkswagen, Audi, Seat eller Skoda efter en originalservice har du automatiskt en mobilitetsgaranti som följer med dig och din bil ett helt år framöver. Det är en fin försäkring om du till exempel ska åka på semester och vill känna sig säker på att hjälp finns ifall du skulle bli stående på okända vägar. I bästa fall kan vi hjälpa dig på vägen där du befinner dig. Skulle det vara så att din bil kräver större insatser, hjälper vi dig istället till närmsta auktoriserade verkstad.

Medan du väntar

Under tiden din bil återfår sin toppform har du ett ypperligt tillfälle att antingen trimma din egen form eller passa på att gå en trevlig runda på golfbanan. Hos Motorcenter får du tillgång till topputrustat gym, omklädning och dusch om du vill passa på att klara av veckans träning medan du väntar. Om du hellre går ett varv på Abbekås vackra golfbana så bjuder Motorcenter dig på en runda under tiden din bil blir servad. Bra för din bil – roligt för dig.

En gång original – alltid original

När din bil är fabriksny, är den som bäst på alla sätt. Tekniken är den senaste och komforten är den skönaste du upplevt någonsin. När du lämnar din Volkswagen, Audi, Seat eller Skoda till originalservice får du tillbaka din bil med samma kvalitet och känsla som om den vore ny. Efter en skada som behöver repareras eller ett miltal som rekommenderar en servicekoll, blir din bil som återställd med hjälp av originalservice. På så sätt fortsätter din bil se ut, kännas som och vara det original som det var när du köpte den. Kontakta oss så berättar vi hur originalservice kan hjälpa just din bil.

Originalservice för alla

Var du än har köpt din bil någonstans så är du alltid välkommen till Motorcenter för att serva din privat- eller tjänstebil. Vi hjälper dig med en betalningsplan så att din betalning blir smidig oavsett om du betalar som privatperson eller företag.

Med ständigt uppdaterad kunskap kan originalservice garantera dig bästa möjliga service med hänsyn till din bils modell, ålder, miltal samt tidigare service och reparationer.

Sommaröppettider 24/6-18/8

Verkstad
Måndag - fredag 07.00-16.00
Lördag stängt

Butik/lager
Måndag - fredag 07.00-16.00


Öppettider

Verkstad
Måndag - fredag 05.45-18.30
Lördag 09.00-13.00

Butik/lager
Måndag - fredag 05.45-18.30


Kontakt

Motorcenter Skurup
Norrgatan 12
274 37 SKURUP

Verkstad
 0411-401 70
Butik/lager
 0411-423 84

Nyhetsbrev

Sociala medier

 

© 2024 Alla rättigheter reserverade. Producerad av Sting Reklambyrå.