Yrke: Garantiansvarig
Ålder: 43 år
Antal år hos Motorcenter: 9 år
Kör: SEAT Leon XP

Hur börjar en bra dag för dig?
"När jag kommer till jobbet och skrivbordet är fullt med arbete. Gula lappar med frågor som 'hur gör vi med detta' och 'hur ska vi lösa det här'. Jag älskar när det är mycket att göra, då känner jag att det blir en rolig dag. Det måste hända något hela tiden, och det gör det i det här arbetet."

Vilken roll har du på Motorcenter?
"Jag är garantiansvarig. Det betyder att jag är både servicerådgivare och garantihandläggare. Och sedan ett och ett halvt år tillbaka arbetar jag bara med garantier. Men det är klart att jag står i front också, när det behövs. På Motorcenter ska alla ska kunna det mesta. Vi är breda i utbildning och går ofta kurser för att hålla oss uppdaterade."

Hur hittade du till Motorcenter?
"Min son körde cross på samma klubb som Olas son. Så när det fanns en öppning på Motorcenter var det faktiskt Ola som ringde och erbjöd mig en tjänst som servicerådgivare.

Jag hade just sökt in till socionomutbildningen, men jag har aldrig ångrat att jag tog Olas erbjudande."

Vad betyder din arbetsplats för dig?
"Jättemycket. Atmosfären, utmaningarna och arbetsuppgifterna gör det kul att komma till jobb varje dag. Eftersom jag är ensam ansvarig för garantierna kan jag själv bestämma hur jag vill lägga upp mitt arbete. Att vi hela tiden får kurser och uppdateringar kring våra områden betyder mycket. Då fortsätter arbetet vara intressant hela tiden."

Hur började ditt bilintresse?
"Jag är i princip uppväxt i verkstad bland gamla jänkare. Jag tycker om motorljud. Jag var alltid ute i garaget, och var jag inte i garaget så var vi ute på vägarna. Först i familjens bilar, sen med moppe och motorcykel. Jag gillar doften, miljön och körningen."

När du inte arbetar, vad gör du helst då?
"Då ägnar jag mig åt min familj, trädgård och vår mellanschnauzer Billy hemma i Skivarp."

Öppettider

Försäljning
Måndag - fredag 09.00-18.00
Lördag 09.00-13.00

Verkstad
Måndag - fredag 05.45-18.30

Butik/lager
Måndag - fredag 05.45-18.30

Kontakt

Motorcenter Skurup
Norrgatan 12
274 37 SKURUP

Försäljning
 0411-402 00
Verkstad
 0411-401 70
Butik/lager
 0411-423 84

Nyhetsbrev

Sociala medier

 

© 2024 Alla rättigheter reserverade. Producerad av Sting Reklambyrå.